Pašaras sausumos vėžliams JBL Agivert 100 ml

3,90 €
  • Pagrindinis maistas sausumos vėžliams

  • Lazdelių formos

JBL7033100
  Saugus Atsiskaitymas

El. Bankininkystė, Grynais ar Kortele Pristatymo Metu.

  Nemokamas Pristatymas

Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 29€.

  Prekių Grąžinimas

Suteikiame 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją.

Lazdelių formos maistas sausumos vėžliams su dideliu kiekiu ląstelienos. Sudėtyje esantys augaliniai ingredientai yra kruopščiais atrinkti ir pritaikyti specifiniams sausumos vėžlių poreikiams. Žolelės ir augalai savyje turi didelį ląstelienos kiekį ir žemą baltymų lygį, kurie leidžia užtikrinti nepriekaištingą virškinamojo trakto sistemos veikimą. Vitaminų kompleksas ir stabilizuotas vitaminas C, užtikrins sveiką augimą be kiauto problemų bei stiprins imuninę sistemą.

Rekomenduojamas šėrimas: atsižvelgiant į gyvūno poreikius, pašaro lazdelės gali būti duodamos tiesiogiai, sumaišytos su kitais šviežiais žalumynais ar sudrėkintos. Jauniems vėžliukams JBL Agivert reikėtų duoti tiek, kiek jie gali jo suvartoti per trumpą laiką kelis kartus per dieną. Suaugusiems vėžliams pakanka 5-6 maitinimų per savaitę. Bet kokie maisto likučiai turėtų būti pašalinami kiekvieną dieną.

Sudėtis: žolelės ir vaistažolės 67,40%, daržovės 20,00%, grūdai 10,00%.

Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 12,50%, žali riebalai 2,50%, žalia ląsteliena 22,00%, žali pelenai 8,50%.

Priedai 1kg: dažiklis astaksantinas E161j (maisto dažiklis), antioksidantas E 306 (natūralus vit. E ekstraktas). Priedai/1kg: vitaminai, provitaminai ir kitos chemiškai apibūdintos medžiagas, kurių poveikis yra panašus: vit. A 8000 I.E., vit. D3 800 I.E., vit. E 140mg, vit. C (stabilizuotas) 100mg

Geriausias iki/Partijos Nr./Grynasis kiekis/Gamintojas: žr. ant pakuotės.

Prekių nuotraukos yra iliustracinio pobūdžio. Prekės aprašymas yra bendro pobūdžio ir ne visos savybės gali būti paminėtos.  Ant produkto pakuotės nurodoma informacija yra detalesnė. Rekomenduojame vadovautis informacija esančia ant prekės pakuotės. Elektroninėje www.akvazoo.lt parduotuvėje skelbiamos kainos, akcijos, nuolaidos gali skirtis nuo kainų, akcijų, nuolaidų, taikomų fizinėse Akvazoo parduotuvėse. 

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko: